≫ 

Šta nije u redu sa velikim vođom Ajaksa? Tadić dobio najslabiju ocenu u debaklu Kopljanika

Nije ovo bila njegova noć...

  • 6
Dušan Tadić Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Čak i najboljim fudbalerima se ponekad desi da imaju slab dan u kom im ništa ne polazi za nogom, a upravo takav slučaj je bio sa kapitenom Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušanom Tadićem.

Njegom tim je doživeo istorijski poraz od Napolija kod kuće (1:6), a Tadić je bio najslabije ocenjen igrač Kopljanika. Pritom je i isključen na nekih 20 minuta do kraja utakmice.

Portal "Voetbol" mu je dao trojku, jedinom kada su u pitanju fudbaleri 8drugu je dobio trener), a svoju odluku su obrazložili ovim rečima:

- Šta nije u redu sa velikim vođom Ajaksa? Tadić je bio potpuno nevidljiv. I kada je primio loptu, ništa nije uradio sa njom. Da stvari budu gore, na kraju je i isključen.

I Rafel van der Vart, legenda Ajaksa i reprezentacije Holandije, je tokom jednog programa uživo još na poluvremenu tražio da Tadić izađe iz igre.

- Uveo bih Klasena i Brobija, a izbacio Tadića i Berghuisa. Tadić nije pipnuo loptu, Berghuisa nismo nigde videli.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    5. oktobar 2022 | 07:12

    Da, da, šta je sa ostalim igračima na terenu, ima ih još deset? Generalno, Ajax igra slabo, prošlu utakmicu na domaćem terenu su igrali nerješeno i najavili lošu formu.

  • Dusan Sijan

    4. oktobar 2022 | 23:18

    Vec neko vreme mu ne ide, ima viziju, ali jednostavno nema vise brzine za igru. Ovo dovede u pitanje, dali nam je on i dalje prvi izbor za kapetana, i za svoju poziciju na reprezentaciju? Potrebno nam je plan B

  • Bole

    4. oktobar 2022 | 23:18

    I sta sad? nepisete nista sta su ostali igraci radili alooooo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA