≫ 

Barselona oštećena za čist penal u 92. minutu

Svi se pitaju zašto se VAR nije oglasio

  • 7
FK Inter, penal Printskrin: Twitter/@INIE8TAZO

Fudbaleri Intera uspeli su da pobede Barselonu u derbiju 3. kola Lige šampiona rezultatom 1:0, ali činjenica je da je "katalonski klub" oštećen za penal u 92. minutu.

Inter je svoj jedini gol dao preko Hakana Čalhanoglua u nadoknadi prvog poluvremena, da bi Damfris u nadoknadi drugog nespretno reagovao i desnom rukom sa glave skinuo loptu Fatiju.

Skočili su svi iz redova Barselone, skočila je klupa na čelu sa trenerom Ćavijem, ali slovenački sudija Slavko Vinčić se nije oglasio. Ako se uzme u obzir da je Vinčić možda bio tako pozicioniran na terenu, postavlja se pitanje zašto se iz VAR sobe niko nije oglasio.

A tamo je bio Pol van Boekel kog navijačli barse ne pamte po dobrom jer je protiv Bajerna, pri rezultatu 0:0, predvideo penal nad Dembeleom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kladionica

    4. oktobar 2022 | 23:52

    Na žalost u fudbalskom svetu više se ništa ne gleda osim para. Sedeo sam večeras posle dugo godina u jednoj kladionici, nema čoveka koji nije ovde čekao gol, a ovo je samo jedna od milion kladionica u evropi... Ovde jednostavno gol nije smeo da padne... pošto bi u tom slučaju kladionice bile u velikom gubitku. Mnogo se namešta i sve se vrti oko para i kladionica, koje su inače i sponzori mnogih klubova u evropi i svetu.

  • Neko

    5. oktobar 2022 | 04:34

    Novac je jaci od VARA

  • baba smilja iz darosave

    4. oktobar 2022 | 23:43

    FOXNEWS javljaju da se zizel bundsen razvodi od toma brejdija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA