≫ 

Dragović pričao Nemcima o Partizanu: Posebno ih upozorio na jednog igrača, ali tvrdi: "Biće 2:0 za Keln"

Štoper Zvezde dugo je igrao u Bundesligi, pa su nemački novinari želeli od njega da saznaju koji su kvaliteti crno-belih

  • 8
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Štoper Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, dao je intervju za Bild uoči meča Kelna i Partizana, gde je pričao nemačkim novinarima o kvalitetima crno-belih.

Dragović je dugo godina igrao u Bundesligi, pa je otuda dobio poziv nemačkih novinara da analizira predstojeći meč, pošto je dobro upoznat sa kvalitetima Zvezdinog najvećeg rivala.

Štoper Zvezde veruje da je Keln favorit u ovom meču, a takođe je otkrio i da bi najveća opasnost po "Jarčeve" mogao da bude Fuseni Dijabate, kao i da su veliki aduti Rikardo Gomeš i Bibars Natho.

- Keln je očigledan favorit. Ako se sve bude odvijalo prema planu, Keln i Nica će proći grupu, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji, zbog čega, ipak, valja biti oprezan u prognozama.

- Snaga i veliki plus Partizanovog tima je ofanziva. Rikardo Gomeš je uvek opasan po gol, Bibars Natho, uprkos činjenici da ima 34 godine, i dalje je briljantan fudbaler, ali prema mojoj oceni najveća opasnost po Keln biće po desnom krilu, gde dejstvuje Fuseni Dijabate. Bili smo saigrači u Lesteru, Dijabate poseduje veliki kvalitet - ističe Dragović, koji je skrenuo pažnju i na loš početak sezone Partizana, ranjivost u odbrani, ali i nezadovoljstvo navijača.

- Loše je počeo prvenstvo, iznenađujuće ispao iz Kupa, nezadovoljstvo navijača je ogromno. Ostaje da se vidi kako će se ekipa nositi sa pritiskom. Ranjiva je u odbrani i protivnici joj stvaraju daleko više šansi nego prošle sezone - rekao je Zvezdin štoper.

Kada je upitan o prognozi, bez oklevanja je rekao kakav ishod meča očekuje.

- Biće 2:0 za Keln.

Podsetimo, meč u Kelnu na programu je u četvrtak od 21.00, a Partizan je već krenuo put Nemačke. Nekoliko sati ranije, u četvrtak od 18.45 Dragović će sa Zvezdom igrati protiv Ferencvaroša na Marakani.

Video: Dragović pecnuo Partizan: Mogu da pričaju šta hoće, nisu dobili nijedan derbi!

(Telegraf.sr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    5. oktobar 2022 | 14:29

    TO JE NJEGOVA ZELJA PUSTA !!!

  • Juki

    5. oktobar 2022 | 15:13

    Pomaže nemcima, tako se to radi u našem fudbalu, umesto da svi ćute i da gledaju bolje za nas fudbal oni otkrivaju najveće opasnosti. Keln je mnogo skuplji tim od Partizana i tu su mnogo veći favoriti, ali se opet nadam bar remiju i bodovima

  • Ja pa ja

    5. oktobar 2022 | 13:45

    Pa ako je po kvalitetu vi cete biti peti od cetiri ekipe u grupi!🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA