Zvezda infografikom uporedila 8 godina pre Terzića s periodom od kad je on na Marakani: Ovo su rezultati

Crveno-beli se pohvalili napretkom kroz infografike

  • 18
Zvezdan Terzić

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda u četvrtak od 18.45 na Marakani dočekuje Ferencvaroš i nada se prekidu lošeg niza u Evropi, gde su posle ispadanja od Makabija u plej-ofu Lige šampiona poraženi u oba meča grupne faze protiv Monaka i Trabzona.

Turbulentan period na Marakani izazvao je i nezadovoljstvo navijača na društvenim mrežama, što prema igri, što prema upravi kluba.

Međutim, Zvezda je zbog toga odlučila da napravi analizu urađenog za vreme uprave u kojoj je Zvezdan Terzić, a uporedila je istim periodom pre toga koliko on nije bio tu.

Poređen je period od 2007. do 2014. godine i period od kako je Terzić u klubu do danas.

U sedam infografika prikazani su rezultati kroz titule, učinak u Evropi, napredak na UEFA rang listi, uloženi novac u infrastrukturu.

Zvezda je iz sezone u sezonu napredovala na UEFA rang listi, pa je tako od 209. mesta 2016. godine sada stigla na rekordno 34. mesto, da je u Evropi na 80 evropski imao šest grupnih faza i tri proleća u Evropi, osvojila je šest od osam titula, povećan je broj dee u omladinskoj školi, a veći je i broj reprezentativaca, kao i novac zarađen od prodaje igrača iz omladinske škole.

Pogledajte u nastavku i infografike koje je Zvezda objavila:

Video: Zvezdan Terzić: Razlika između Zvezde i Partizana nije bila veća u poslednjih 30 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    5. oktobar 2022 | 11:29

    Omladinska skola, za 8 godina nije uspela da napravi beka.

  • Miki Rubiroza

    5. oktobar 2022 | 11:35

    Grafikon sa finansiskim stanjem nigde ne vidoh.....

  • Zox

    5. oktobar 2022 | 12:31

    Ovo uopšte nema veze sa Terzićem i njegovom "umetnošću* vodjenja kluba. On se dokazao po nebuloznim transferima i sada ovom promašenom sezonom. Država i predsednik su kontrolusali klub i doveli do uspeha a sada kada Terzic nema kontrolu zbog opšte situacije u svetu, upropaštava klu i radi ono u čemu je najbolji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA