≫ 

Otkriveno kolika će biti plata Dejana Stankovića u Sampdoriji

Bivši trener Zvezde imaće i priliku za ozbiljan bonus ukoliko izbori opstanak sa timom iz Đenove

  • 17
Dejan Stanković

Foto: Marko Jovanović

Dejan Stanković nije dugo čekao na novi posao, nakon što je napustio Crvenu zvezdu, pošto je dobio užarenu klupu Sampdorije, koja ga je htela i dok je bio trener crveno-belih.

Vlasnik kluba iz Đenove Masimo Ferero veliki je poštovalac lika i dela Dejana Stankovića, a kada je delovalo da je sve završeno još prošle sezone, došlo je do njegovog hapšenja, pa do transfera nije došlo.

Sada su se kockice poklopile i on će zameniti Marka Đampaola, koji je dobio otkaz usled slabih rezultata i svega dva boda iz prvih osam kola.

Kako prenose italijanski mediji, Stanković će na ime ugovora dobiti godišnju platu od 700.000 evra, a ukoliko izbori opstanak, dobiće i dodatni bonus od 400.000 evra, što mu zbirno može doneti 1.1 milion evra.

Sam Stanković je dao i svoju prvu izjavu, iako još nije zvanično promovisan.

- Pamtim istoriju velike Sampdorije, voleo bih da sam mogao da budem na terenu u tom polufinalu Lige šampiona 1992. u Sofiji, ali sam bio premlad. Za mene, dolazak u Sampdoriju je veliki uspeh. Situacija me ne plaši, istorija kluba je dovoljna stvar za mene. Zadovoljan sam igračima koji su mi na raspolaganju - izjavio je Stanković čiji se dolazak očekuje tokom dana - rekao je Stanković za "Primokanale".

Video: Delije skandiraju Stankoviću na startu meča: Pokazuju koliko cene legendu i bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dante

    5. oktobar 2022 | 14:26

    Sreca prati hrabre,samo napred Deki.

  • Dend

    5. oktobar 2022 | 19:43

    Svi protivnici Sampdorije trljaju ruke kad vide ko će trenirati Sampdoriju ?

  • Zarko

    5. oktobar 2022 | 18:09

    U Zvezdi je imao 200,000 evra godisnje I za 5 God uzeo 1 Milion evra. I ovde ce 1,5 miliona za 2 God a veze nema kao Trener. Nego na ime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA