≫ 

Omladinci Zvezde na korak od proleća u LŠ: Crveno-beli bolji od Kiprana, meč od Holanđana ih deli od elite!

Na korak su od odličnog uspeha

  • 3
Omladinci Crvene zvezde Foto: crvenazvezdafk

Omladinska selekcija Crvene zvezde uspela je po drugi put da savladao Omoniju sa 2:1, te tako dođe na korak od plasmana u nokaut fazu omladinske Ligu šampionu, gde će ih čekati meč protiv AZ Alkmara, koji je bio bolji od Šamrok Roversa (6:1).

Crvena zvezda je bila favorit pred megdan sa Omonijom, što su crveno-beli opravdali još u Beogradu gde su slavili sa 1:0, kada su čitavo poluvreme odigrali sa igračem manje, pošto je Nikčević u devet minuta zaradio dva žuta kartona.

Na Kipru su branili rezultat, što im je i te kako pošlo za rukom. Crvena zvezda je na Kipru već u prvom poluvremenu došla do velike prednosti od 2:0 preko Alekseja Vukićevića i Luke Stojsavljevića, dok je jedinu nadu Omoniji vratio Angelos Neofotju, ali ipak je to sve bilo od ove ekipe.

Izabranici Zorana Rendulića će za plasman i proleće među najboljim ekipama u Evropi igrati protiv AZ Alkmara, koji je remizirao sa Šamrok Roversom (1:1), ali su zbog velike pobede u prvom meču (5:0) prošli u naredno kolo.

Video: Zvezda pokazala veliko srce na terenu: Fudbalerke i kadeti igrali za nezbrinute životinje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA