≫ 

Sveta Marković pred Keln: "Idemo svom snagom, spremni smo, pokušaćemo da pobedimo"

Nemci su favoriti protiv srpskog tima, ali...

  • 0

Sveta Marković biće pod udarom igrača Kelna u četrvtak (21), uostalom kao i većina igrača Partizana koje, shodno snazi rivala i mestu odigravanja, i reputaciji nemačkog fudbala, čeka uraganski nalet "Jarčeva" u meču Lige konferencija. Crno-beli su spremni da odgovore najbolje što mogu u ovom trenutku, a da li će to biti dovoljno da ponesu kući pozitivan rezultat - pokazaće vreme.

- Što se tiče utakmice protiv Kelna, sigurno je da nas očekuje jedna fizički zahteva utakmica. Radi se o jednoj veoma kvalitetnoj ekipi, ali, mislim da smo mi maksimalno foksuirani i spremni za sutrašnju utakmicu i mislim da treba da idemo svim snagama i da pokušamo da dobijemo utakmicu i da ostvarimo prvi trijumf u Ligi konferencija - poručio je Marković u obraćanju medijima dan pred meč u Kelnu.

Senzacionalan poraz u Sremskoj Mitorvici je arhiviran, ekipa se oporavila što je pokazala protiv Vojvodine koja je demolirana u Humskoj.

- Dogodio se taj kiks u utakmici Kupa, ali mislim da smo se povratili posle utakmice sa Vojvodinom, gde smo pobedili. Nadam se da ćemo i sutra ostvariti trijumf - kaže Marković.

Partizan tradicionalno nije prolazio na gostovanjima u Nemačkoj, decenijama čekali pozitivan rezultat, onda Augzburg 1:3, kada pričate sa saigračima da li ste došli do konsenzusa šta je potrebno za brejk na gostovanju?

- Kao što sam već rekao, radi se o jednoj veoma odličnoj ekipi koja je prespremna i koja igra u jednom od najjačih prvenstava na svetu. Moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta, da damo sve od sebe i da ponovimo tu 2015. godinu i pobedimo ekipu u Nemačkoj.

Video: Urošević kaže da je debakl u Kupu zaboravljen: Ne bih prihvatio bod protiv Kelna unapred

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA