≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Ferencvaroš u Ligi Evrope

Kao što ste navikli, ovaj meč možete pratiti i u tekstualnom prenosu uživo na Telegraf sportu

  • 1
FK Crvena zvezda - FK Monako

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde ispred sebe imaju meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope, gde će igrati protiv Ferencvaroša na svojoj Marakani, meč je zakazan za 18 časova i 45 minuta, dok je direktan TV prenos ozbeđen putem kanala Arena sport 1 Premium, ali i na prvom kanalu RTS-a.

Nema šta da izgubi Zvezda ovde, štaviše, četa Miloša Milojevića od prvog minuta mora napasti sva tri boda, kako bi uopšte i ostala u trci za eventualno proleće u Evropi.

Beogradska ekipa je veoma loše krenula u Evropi, gde je zabeležila dva poraza u prva dva kola od Monaka (0:1), ali i Trabzonspora (2:1) u Turskoj, dok je sa druge strane mađarska ekipa zabeležila obe pobede i tako sebi obezbedila nešto mirniji meč u srpskoj prestonici.

Očekuje se ofanzivna igra Miloša Milojevića, mladi stručnjak je dobio i pomoć u vidu Mirka Ivanića koji se konačno vratio u tim, a takođe na megdan popularnom "Fradiju" ide posle dve pobede u srpskom fudbalu. Jedne u Kupu protiv Mačve (2:0), dok je druga došla u meču protiv Mladosti iz Novog Sada (4:0) u okviru Superlige Srbije.

Video: Milojević pred Ferencvaroš: Znam dosta njihovih igrača, znam kakvi su! Moramo im smanjiti prostor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA