≫ 

Fudbaleri "kopi", futsaleri "pejst": Pala je Norveška u Oslu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo!

Odličan rezultat naših momaka

  • 1
Futsal Srbija

Foto: FSS

Futsal reprezentacija Srbije na sjajan način je započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u ovom sportu, pošto su u Oslu slavili protiv Norveške sa 4:2. Njihov naredni meč u ovom ciklusu igra se 12. oktobra protiv Francuske u Šapcu.

Zanimljivo je i to da su futsaleri praktično "kopirali" njihove kolege sa travnatog terena, koji su takođe u Oslu nedavno uspeli da slave protiv Norveške, te tako se domognu prvog mesta u grupi Lige nacija i samim tim da obezbede sebi učešće u "A" divizije u narednom ciklusu.

Futsaleri su u Oslo otišli po tri boda, a to su i uspeli da ostvare. Prvi pogodak je došao u u šestom minutu susreta, kada je Đorđe Rosić matirao čuvara mreže iz Norveške. Uspela je potom ekipa iz Skandinavije da izjednači, ali je novu prednost našem timu doneo Stefan Rakić u 24. minutu susreta.

Norveška je potom ponovo izjednačila, ali se sve raspršilo u poslednja tri minuta susreta. Prvo je Jovan Lazarević doneo novo vođstvo našoj ekipi u 37. minutu, da bi samo minut kasnije Đorđe Rosić postigao gol za konačnih 4:2.

Video: Partizan poveo protiv Crvene zvezde posle velikog kiksa golmana Dišljenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    5. oktobar 2022 | 23:28

    Opet ti Norvežani 🤣, još malo pa će dobiti takav kompleks da nas ni u curling-u neće moći dobiti 🤣.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA