≫ 

Hrvatska šahovnica i zastava Delija jedna do druge: Pogledajte navijača koji je spojio nespojive stvari

Ovakve stvari se baš retko viđaju u ovim krajevima

  • 27
Delije Crvena zvezda automobil hrvatska registracija Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Ferencvaroš na Marakani, u Beogradu, srpskoj prstonici (18.45, Arena sport 1 Premium, RTS 1), dok se na meču očekuje i veliki broj navijača, kako onih ultrasa, tako i onih drugih, nešto mirnijih. Mađari su već stigli, a ka stadionu se ustremio i jedan zanimljiv navijač crveno-belih.

Naime, na putu do utakmice, ekipa Telegrafa je zatekla jedan krajnje neobičan prizor. Negde u blizini Marakane, viđena je jedan automobil koji je na sebi imao registraciju "BM", odnosno Beli Manastir, koji pripada Osječko - baranjskoj županiji.

Naravno, ništa ne bi bilo čudno da se vidi automobil s takvim tablicama u Beogradu, ali ono što jeste interesantno je zastava koju je on imao. Ovaj vozač je na poleđini svog automobila, na zadnjem staklu, istakao zastavu Delija, jasno dajući doznanja gde se zaputio.

Ono što treba još istaći jeste i to da se u Belom Manastiru nalazi velika komuna Srba, tako da nije ni čudo zašto je jedan od njih došao na utakmicu. Takođe, treba istaći i da prema popisu iz 2011. godine, čak 25 odsto stanovništva čine Srbi u ovom mestu.

Video: Jak huk mađarskih ultrasa na Marakani: Igrače Ferencvaroša na zagrevanju dočekala frenetilna podrška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    6. oktobar 2022 | 18:57

    Šta je ovde sporno? Srbin iz hrvatske došao na utakmicu. Jel trebalo da uveze i ocarini auto i dobije BG tablice?

  • srba

    6. oktobar 2022 | 18:51

    Šta se čudite,Beli Manastir,većinsko Srbsko.To što ima HR tablice neznači da je hrvat,pa pola Maribora u Sloveniji navija za Crvenu Zvezdu.

  • Vu

    6. oktobar 2022 | 19:20

    Gospodo, ako niste znali 90/91 kada je Zvezda osvojila kup šampiona na svim Zvezdinim mečevima bilo je više transparentan navijača iz HR i BiH nego iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA