Jedna od najoriginalnijih koreografija Delija: Sudija sa podignutom ofsajd zastavicom ima posebnu simboliku

Navijači Zvezde su bili posebno inspirisani za meč sa Ferencvarošem

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde ove večeri u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope igraju meč "biti ili ne biti" protiv Ferencvaroša, gde im realno samo pobeda ostavlja dobru šansu da se domognu evropskog proleća posle uvodnih neuspeha od Monaka i Trabzona.

Iako je poseta na stadionu "Rajko Mitić" možda manja nego što se to prvobitno očekivalo, ekipa Crvene zvezde tradicionalno ima podršku od svojih najvernijih pristalica, Delija sa severne tribine. Oni su se i večeras potrudili da spreme posebnu koreografiju, a može se reći da su bili prilično inspirativni.

Na crvenoj pozadini koja dominira, može se videti sudija sa podignutom ofsajd zastavicom, a iza njega piše rezultat 1000:0, uz to na krajnjoj desnoj strani stoji i štoperica na kojoj je ispisano 59 sekundi. Sve ovo, naravno, ima posebnu simboliku.

Naime, navijači su ovim hteli da aludiraju na poznatu pesmu čiji su stihovi "fizički nemoguće je, a znaš da želimo to, da 1.000 puta za minut Zvezdo ti postigneš gol, da vodimo 1000:0, da nas ne stignu nikada, hiljadu prvi kad padne, neka ga ponište zbog ofsajda". Otuda pomenuti rezultat, sudija sa ofsajd zastavicom, pa i štoperica.

Pogledajte kako je sve izgledalo u galeriji koja se nalazi u samoj vesti.

Video: Jak huk mađarskih ultrasa na Marakani: Igrače Ferencvaroša na zagrevanju dočekala frenetilna podrška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. oktobar 2022 | 19:15

    Jedino sto se moze videti na utakmici medjunarodnog ranga jeste koreografija od navijaca,zvezda je imala uvek dobre koreografije gde se svet divio,a i partizan isto nezaostaje za njima,a dlag na tortu bi bio kad bi mogle utakmice proci bez nasilja

  • aa uuu

    6. oktobar 2022 | 19:37

    enigma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA