≫ 

Kakva glupost najvećeg pojačanja Trabzona, zbog njegovog poteza raduje se i Zvezda

Prvi napadač turskog tima dobio direktan crveni karton

  • 0
Maksi Lopez Printskrin: Twitter

Napadač Trabzona Maksi Lopez napravio je veliku glupost na samom startu utakmice protiv Monaka, te je zbog toga dobio direktan crveni karton!

Igrao se 11. minut kada je Gomez bespotrebno nogom u glavu udario Kamaru, a nakon što je glavni sudija utakmice Kruašvili pogledao VAR snimak vratio se i pokazao mu put u svlačionicu.

Gomez je najveće letošnje pojačanje turskog šampiona, stigao je iz Valensije, a svojevremeno je imao otkupnu klauzulu od 140 miliona evra.

Njegov crveni karton može da raduje i Crvenu zvezdu koja je od 18.45 časova počela meč protiv Ferencvaroša (vodila 2:0 na poluvremenu), jer Urugvajac neće moći da pomogne svom timu u 5. kolu kada Trabzon bude gostovao na Marakani. Podsetimo, za direktan crveni se dobijaju dva meča suspenzije.

Da stvar po turski tim bude gora, Monako je preko Ben Jedera poveo samo tri minuta kasnije. Isti igrač je u 45. povisio na 2:0, što je i bio rezultat na poluvremenu. Kada je u pitanju ova grupa, računajući samo prva dva kola, Ferencvaroš ima šest bodova, Monako i Trabzon po tri, dok je Zvezda na nuli.

Video: Da li su ikad neki gostujući navijači uradili ovo na Marakani?! Mađarski ultrasi s koreografijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA