≫ 

"Najvažniji gol u mojoj karijeri": Sveta Marković, heroj Partizana, sija posle trijumfa u Kelnu

Štoper je odigrao odlično na obe strane terena

  • 1
FK Partizan Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Partizana su pobedili Keln u trećem kolu Lige konferencija sa 1:0. Heroj ove pobede je bio i strelac jedinog gola, Svetozar Marković, koji je osim napadačke uloge poprilično dobro odigrao i pozadi, gde je stvarao prave muke napadačima Kelna.

Posle meča, Marković je istakao i da mu je ovo najbitniji gol koji je postigao u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, kao i da je ovo ono što će im i te kako značiti pred nastavak takmičenja u Evropi.

- Sigurno da jeste najvažniji, ovo mi je prvi gol u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, ali najvažnije je da smo pobedil u utakmici i odneli sva tri boda za Beograd, biće nam važno za nastavak takmičenja. Kako bih rekao, imali su svoje šanse u prvom i drugom poluvremenu, ali i mi smo imali polu-kontre i kontre, možda i šansu da u tri ili četiri navrata sve rešimo, bilo je sjajno igrati protiv ovakvih timova, to su najlepše utakmice - istakao je Marković, koji se osvrnuo i na odluku sudije da meč produži za sedam minuta.

- Iskreno niasm ni stigaso da pogledam u četvrtog sudiju, ali na svu sreću smo se odbranili tih poslednjih nekoliko minuta, mogli smo da postignemo i gol iz kotnre, svi smo zadovoljni ovim rezultatom i time što smo uzeli sva tri boda - zaključio je Svetozar Marković.

Video: Trener Ferencvaroša se iznervirao posle debakla u Beogradu: Tresnuo šakama o sto, ustao i otišao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    7. oktobar 2022 | 09:22

    Postoji li neka mogucnost da se pise peticija da Stajinic ne prenosi nase utakmice. On kao da je na pogrebu, sa fudbalom veze nema, ne moze igrace Partizana da popamti? Mesao je celu noc Dijabatea, Traorea, Meninga i Andradea i na kraju za Sehovica kaze Terziccc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA