Gobeljinjo! Potez Marka Gobeljića ostavio Marakanu u čudu, ceo stadion mu skandirao ime posle toga

Partija života desnog beka crveno-belih

  • 1
Marko Gobeljić Printskrin: Arena Sport

Marko Gobeljić je dugo bio na meti kritika navijača Crvene zvezde, ali je na meču protiv Ferencvaroša odigrao jedan od najboljih u svojoj karijeri.

Imao je asistenciju, posle njegovog centaršuta je Zvezdi dodeljen penal, a tokom čitavog meča je odlično probijao, bio tradicionalno požrtvovan i borben, a ovoga puta je sve začinio i sa nekim atraktivnim potezima.

Jedan takav napravio je u finišu meča, u momentima kada je moglo i malo ležernije i atraktivnije da se odigra, kada je okružen trojicom protivničkih igrača u stili Brazilaca podigao loptu i prebacio je preko glave jednog od njih i dodao je do saigrača.

Ovaj potez je izazvao oduševljenje svih na stadionu, čuo se glasan huk čim je Gobeljić to izveo, a zatim je ubrzo posle toga počelo i skandiranje "Gobelja, Gobelja", kojim je nagrađen za odličnu partiju.

Pogledajte kako je to Gobeljić izveo:

Video: Mađarski ultrasi mirno stoje i nemo posmatraju šou Delija posle utakmice: Odjekivalo je baš jako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixi

    7. oktobar 2022 | 10:11

    Gobelja je žrtva stanković koji mu nije dao da jgra zbog reketa za pivoniks i ostalih ,hvala hoću što je trener video fa ima beka i dao ga u tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA