≫ 

Lazetić kao niko nahvalio kolegu iz SL: Trener sa velikim T, gospodin sa najboljom reputacijom u našem fudbalu

Trener TSC-a ima visoko mišljenje o treneru Vojvodine

  • 0
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u subotu od 19 časova gostuju ekipi Vojvodine u Novim Sadu, uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i pokušati da produže niz odličnih rezultata u elitnom takmičenju Srbije.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je izrazio svoje zadovoljstvo činjenicom što je ekipa Vojvodine, posle dve godine u kojima, po njemu, nije ličila na sebe ponovo onakva kakvu svi vole i očekuju da vide.

- Skidam im kapu na svemu što su do sada uradili, pre svega na dovođenju trenera sa velikim T, gospodina Rastavca koji je, bez uvrede za druge, u ovom trenutku trener sa najboljom reputacijom u našem fudbalu. Srećan sam kada vidim kako vodi ekipu, kako se ophodi i kakve izjave daje, tako da je za mene izazov da se takmičim sa jednim takvim profesionalcem - rekao je Lazetić i dodao:

Milan Rastavac Foto: MN Press

- Protivnik ima izuzetan tim, od pojedinaca ću pomenuti samo Nemanju Nikolića igrača ekstremnih kvaliteta koji u svakom trenutku može da reši utakmicu. Između naših klubova postoji rivalitet, a mi smo srećni što smo kompetitivni sa njima. Jedno je sigurno, utakmica pred nama će biti veliki test za naše ambicije pred nastavak sezone.

- U dobrom smo momentu, dobro igramo, imamo dobar broj bodova iako verujemo da uvek može bolje. Ipak, ne uzimamo ništa zdravo za gotovo. Svaka utakmica je priča za sebe i lako se sve preokrene, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ovaj dobar niz što duže potraje i da ostanemo ovako takmičarski nastrojeni kao u dosadašnjem delu prvenstva.

TSC trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 26 bodova, dok je Vojvodina 7. sa 22 osvojena boda iz 12 odigranih kola.

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA