≫ 

Piksi otputovao u London zbog Aleksandra Mitrovića da se uveri da li je sve u redu s povredom

Selektor želeo da se lično uveri kako je naš najbolji strelac u istoriji reprezentacije

  • 5
Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović Foto: FSS

Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, i saznao nešto više o stepenu povrede. Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Prvu utakmicu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra, pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, i do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović Foto: FSS

Stojković će već za koji dan biti sa ostatkom delegacije Fudbalskog saveza Srbije u Frankfurtu, gde je u nedelju 9. oktobra od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik završnog kontinentalnog takmičenja, a na EP u Belgiji i Holandiji upravo je Stojković kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije.

Podsetimo, Srbija je na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobor

    7. oktobar 2022 | 12:54

    Mogao je da mu posalje poruku na viber, ispalo bi jeftinije.😅

  • Miki Maradona

    7. oktobar 2022 | 15:11

    Mitar je toliko srecan na slikama kao dete koje je dobilo slatkise, vidi se koliko postuje reprezentaciju i Piksija, bravo ljudino.

  • justice for targeted individuals

    8. oktobar 2022 | 11:07

    e to je selektor pravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA