Jedinice na Lion i Osasunu nigde neće biti jake kao u Mozzartu

Katar zove, iskoristite poklon i najveće kvote na svetu

  • 0
FK Osasuna Foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakodnevno najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Brazila i Srbije.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude dva koeficijenta koja će u svakom trenutku biti najveća na planeti.

U pitanju su jedinice na Lion u Ligi 1 i Osasunu u Primeri, a oba duela, kao i sve mečeve francuskog i španskog šampionata, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

LION - TULUZ (PETAK, 21.00), KEC 1,57

Lion trenutno ne provodi najbolji deo sezone. Tim je imao dobar start u Ligi 1 i držao se dovoljno blizu lidera šampionata sa četiri pobede u pet uvodnih kola. Ipak, trenutno je Olimpik u nizu od četiri poraza zaredom. U ovom periodu Lion su sastajao sa rivalima iz vrha tabele, a porazi su ga spustili na sedmo mesto sa 13 bodova. Večeras na noge Lionu stiže Tuluz, koji je u šampionatu Francuske na 12. poziciji. Osvojio je 11 bodova, čime je samo u dodatnim parametrima inferioran od Troa sa pozicije iznad. U nedavnim susretima, Ljubičasti su se prolazili bolje od Liona. U četiri meča Tuluz je dva puta slavio, a u poslednjem meču pobeđen je Monpelje sa 4:2.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

OSASUNA - VALENSIJA (PETAK, 21.00), KEC 2,40

Ako je prošlu sezonu Osasuna završila u sredini tabele, onda je početak novog šampionata doneo nadu za jedno od mesta u evropskim kupovima. U sedam kola Primere Osasuna je zabeležila četiri pobede i remi, i sa 13 bodova je na šestoj poziciji na tabeli. Zaostatak od lidera je šest bodova. Posle uspeha u duelu sa Almerijom (1:0), tim iz Pamplone je izgubilo koncentraciju i podbacio u duelu sa Hetafeom (0:2). Međutim, onda se desilo iznenađenje i Osasuna je pre pet dana remizirala sa Realom u Madridu (1:1). Večeras u Pamplonu dolazi Valensija, koja je posle prošle sezone uspela da se domogne finala Kupa kralja, gde je izgubila od Betisa. U sedam kola tekuće sezone Slepi miševi su zabeležili tri pobede i remi, i sa 10 bodova su na devetoj poziciji na tabeli. Pošto je pobedila Seltu (3:0), Valensija je na gostovanju u dramatičnom meču remizirala sa Espanjolom (2:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA