≫ 

Trener Fulama otkrio stepen povrede Aleksandra Mitrovića: "U pitanju je skočni zglob"

Marko Silva obelodanio je da Srbin ima problema i da je neizvestan za nedelju

  • 0
Aleksandar Mitrović

Foto: Marko Jovanović

Jedan od najboljih srpskih fudbalera, Aleksandar Mitrović povredio se prethodnog vikenda na meču sa Njukaslom, zbog čega se čitava naša javnost zaledila zbog straha da bi potencijalno mogao da propusti put u Katar.

Nema sumnje da bi to bio žestok udarac za Orlove, ali trener Marko Silva uspeo je da razreši dilemu oko toga šta muči srpskog napadača. Naime, u pitanju je problem sa skočnim zglobom, koji još nije zalečen.

- Bio je na treningu danas i radio je malo, bolje mu je, ali je i dalje neizvestan za naredni meč. Mogao bi da bude spreman za nedelju, a možda sledeće nedelje. Sutra ćemo ponovo da uradimo proceni - rekao je Silva.

To su svakako dobre vesti po sve navijače iz Srbije, a Silva je podvukao da je Mitrović povredio ligamente u stopalu, ali da u pitanju nije ništa ozbiljno.

Podsetimo, Fulam svoj meč protiv Vest Hema u Premijer ligi igra u nedelju od 15.00 časova na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Video: Radnički anulirao prednost Zvezde u Nišu: Eraković namestio gol i spasio Mitrovića od ofsajda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA