Pogledajte šokantan promašaj Bosanca zbog kojeg Marselj neće igrati osminu finala Lige šampiona

Imali su sve u svojim rukama, ali im i sreća nije bila naklonjena

  • 0

Printskrin: Youtube/RMC sport

Biće ovo burna noć za navijače Olimpik Marselja, koji je ispao iz Evrope posle šokantnog meča na Velodromu, gde je Totenhem slavio sa 2:1 posle velikog preokreta.

Imao je francuski tim sve u svojim rukama. Igrao je na svom terenu i bila mu je potrebna pobeda za plasman u nokaut fazu. Imali su i prednost od 1:0 na poluvremenu i spektakularnu podršku navijača, koji su se potrudili i da ih spektakularno isprate na meč tako što su zapalili grad bakljama dok je klupski autobus išao na stadion.

Krenulo je sve idealno po Marselj, jer je Mbemba u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena postigao gol za vođstvo.

Međutim, izjednačio je Lengle u 54. minutu i tada je bilo jasno da Marselj mora da pobedi ako želi u nokaut fazu.

Trener Igor Tudor je kao džokera u 73. minutu uveo Seada Kolašinca, koji je u samoj završnici mogao da se proslavi i da bude heroj grada.

Fantastično ga je sa desne strane uposlio Čengiz Under, a Kolašinac je neometan na drugoj stativi imao zicer kakav se samo poželeti može, ali je glavom šutirao tik pored gola.

Usledila je neverica na tribinama, gde su navijači Marselja bili u totalnom šoku, ali i trener Igor Tudor. Hrvatski stručnjak nije mogao da veruje kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine propustio šansu da njegovom timu donese plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Totenhem je kasnije, kada su svi iz Marselja krenuli u napad uspeo i da pobedi posle kontre Pjera Emila Hojbjerga, koji je dao gol za konačnih 2:1, što je Totenhemu donelo prvo mesto u grupi, gde je dalje prošao i Ajntraht. Ovim porazom je Marselj ostao na kraju i bez Lige Evrope kao utešnog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA