≫ 

Au, kakav gol Ristića za Benfiku: Ovo je veče srpskih fudbalera, Mihailo postigao pogodak sa preko 30 metara!

Bivši igrač Crvene zvezde "pocepao" je mrežu Eštorila

  • 0

Dve asistencije Filipa Kostića za Juventus, golčina Nemanje Gudelja, a onda spektakularan pogodak Mihaila Ristića za Benfiku u Portugalu. Kakvo veče za srpske fudbalere, a isto tako i za Dragana Stojkovića Piksija koji će zaista biti na slatkim mukama pred Mundijal u Kataru.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Krasnodara i Monpeljea je večeras igrao protiv Eštorila u okviru nacionalnog prvenstva Portugala. Taman što je ušao na teren u 85. minutu utakmice, nije nimalo oklevao nakon što je primio loptu u svoj posed prilikom jednog napada.

Samo četiri minuta kasnije, sa preko 30 metara udaljenosti sevnula je prava "raketa" Ristića. Lopta je išla gotovo pravolinijski, ali toliko jako, da golman Eštorila čak i kada je postavio ruku nije uspeo da je skrene van okvira gola.

Faktički je samo dodatno ulepšao magičan pogodak zbog kojeg je čak i njegov trener sa osmehom na licu počeo da aplaudira. Zasluženo, ovo je bila majstorija za TV špice. Pogledajte je izbliza u videu na početku snimka.

Video: Pešić: Rano primljeni gol nas poremetio, mogli smo bolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA