Čuveni fudbaler Juventusa hvali Kostića: "Znali smo da može da bude važan igrač"

Čeh je imao samo pozitivne reči

  • 1
FK Torino - FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa su došli do veoma važne pobede protiv Intera (2:0), čime su pokazali da sezona još nije završena, te da imaju još dosta da pokažu, dok je heroj ove pobede bio Filip Kostić koji je imao dve asistencije.

Juventus već dugo ima probleme sa igrom, ali i sa rezultatima, dok ništa bolje nije ni sa povredama, pošto na terenu već neko vremena nema Dušana Vlahovića.

Ipak, stvari je u svoje ruke uzeo drugi Srbin, Filip Kostić, koji je zasenio sve sa svojim asistencijama, a posebno Pavela Nedveda, nekadašnjeg fudbalera, a sadašnjeg direktora ekipe sa Juventus Arene.

- Znali smo da bi mogao da bude važan igrač. Na početku je imao poteškoća, ali sada pokazuje koliko vredi kada igra na svojoj poziciji. Ipak, treba i razumeti da je Serija A mnogo komplikovanija sa taktičkog gledišta. - rekao je Nedved.

- Do te utakmice ćemo odigrati još dosta mečeva, tako da ima vremena za ozbiljniju pripremu i analize.

Čeh je posle žreba odbio da komentariše svog narednog rivala u Ligi Evrope, ekipu Nanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    7. novembar 2022 | 23:51

    Inače ste vi ove sezone PREJAKI ŠTO IGRAČKI STO TAKTIČKI !!! Indijanci, dečko je za vas ne premija već DZEK POT !!! TRI KLASE TRENUTNO IZNAD SVAKOG IGRACA TOG TVOG RASPALOG KLUBA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA