"Runi me kritikuje jer još igram, a on ne, a i lepši sam od njega": Ronaldo odgovorio bivšem saigraču

Portugalac je u 90 minuta intervjua koji je "zapalio" fudbalski svet stigao da "oplete" po mnogima koji su mu "stali na žulj" sada kada mu je najteže u karijeri

  • 9
kristijano ronaldo Foto: twitter/PiersUncensored

Kristijano Ronaldo je toliko ljut i razočaran u svoj Mančester junajted da se nije libio da to javno kaže, onako iz srca, šta mu leži na duši posle serije utamica u kojima ga je menadžer Ten Hag marginalizovao. Bio je to, jasno, težak udar na ego Portugalca i umesto da sve prećuti, da se u januaru gospodski rastane od Junajteda, od kluba koji voli i do kojeg mu je stalo, on je rešio da to sve uradi onako kako možda ne priliči odnosu koji je imao sa Junajtedom.

Dan posle prvih detalja i izjava za emisiju "Bez cenzure" Pirsa Morgana, pojavili su se novi delovi razgovora engleskog novinara i slavnog fudbalera u kojem je on ispričao još pojedinosti koje mu smetaju u klubu, a nije propustio ni da potkači, čak i ponizi neke njegove saradnike, trenere, tačnije jednog od njih sa kojim je radio po povratku u Mančester.

Na pitanje zog čega se vratio u klub posle 12 godina, je rekao:

- Zašto sam se vratio? Sledio sam srce. Zvao me je Mančester Siti, ali onda me je nazvao Ser Aleks (Fergusonm) i rekao mi da je to nedopustivo. "OK, šefe", odgovorio sam mu. Navijači su za mene sve. Zato sam i odlučio dati ovaj intervju jer mislim da je pravo vreme da kažem što mi je na umu - rekao je Ronaldo o momentu kada je u leto 2021. birao novi klub posle odlaska iz Juventusa.

Sa visine je uputio reči za bivšeg trenera Ralfa Rangnika za kojeg je rekao da on zpravo i nije trener, da nikad nije ni čuo za Nemca.

- Nakon što sam došao zaprepastio me je novi trener. Postao je to iako uopšte nije trener! Kako onda možeš biti šef Mančester Junajteda?! Nikad nisam čuo za tog tipa - rekao je Ronaldo za Ralfa Rangnika, koji je u decembru prošle godine zamenio Olea Gunara Solskjera.

Inače, kompletan intervju biće emitovan u dva dela, u sredu i četvrtak, a javnost je i pre toga saznala šta je Ronaldo rekao za svog bivšeg saigrača Vejna Runija, koji je stao u red kritičara slavnog Portugalca.

- Ne znam zašto me Vejn Runi tako često i ružno kritikuje. Veroatno jer je on završio karijeru, a ja još uvek igram na vrhunskom nivou. Istina je i da bolje izgledam od njega - nije ni iznenadio mnogo ovakvom konstatacijom Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    14. novembar 2022 | 11:25

    I to je sve što bi ste trebali da znate o ovom nadobudnom i iskompleksiranom portugalskom smecaru ! Nikada on neće biti u grupi jednog Ronaldinja, ORIGINAL a ne FEJK Ronalda, Mesija...jer ti momci nisu CINKAROŠI I KOMPLEKSAŠI već ozbiljna GOSPODA za ovog indijanca prepotentnog ! 😡🤮👎

  • Realno

    14. novembar 2022 | 12:58

    Da je otisao u City davao bi 40 golova po sezoni, osvoio bi sto sta. Ali eto kada odlucujes srcem.

  • Marinko

    14. novembar 2022 | 12:08

    Ahhahahahahahahhah. Koji ludak 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA