≫ 

Ten Hag precrtao Ronalda?! Ne želi više da ga vidi u Mančester Junajtedu, a već se pominje zamena

Nove tenzije na Old Trafordu

  • 2
FC FK Mančester Junajted- Njukasl Foto: Tanjug/AP/Dave Thompson

Veliku buru je podigao Kristijano Ronaldo, nakon intervjua u kojem je između ostalog, rekao da ne poštuje Ten Haga, kao ni upravu Mančester Junajteda, jer su u više navrata pokušali da ga se reše.

Situacija je sada dobila novi zaplet, a kako prenosi ESPN, holandski stručnjak je odlučio da precrta prekaljenog Portugalca sa svog spiska.

Kako se navodi, Ten Hag je obavestio klub da ne želi povratak Ronalda, što je dodatno zaoštrilo situaciju. Sa jedne strane, donekle očekivana odluka, ali postavlja se pitanje kako rešiti ovu situaciju?

Jedno od najrealnijih rešenja jeste da Ronaldo već u januaru promeni sredinu. To ne bi bio problem, s obzirom da je veliki broj klubova zaiteresovan za usluge 37-godišnjeg portugalskog internacionalca, a vrlo lako bi moglo da se desi i da Ronaldo ostane u Premijer ligi.

Već su krenule glasine i oko njegove zamene, a kako su engleski mediji preneli, Ten Hag veoma ceni kvalitete mladog ukrajinskog internacionalca Mihaila Mudrika. Supertalentovani fudbaler Šahtjora je izjavio kako bi voleo da zaigra u Premijer ligi, a ostaje nam da vidimo da li će Junajted preduzeti neki konkretniji korak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. novembar 2022 | 17:16

    Tako je. Tako je radio i Fergi . Niko nije jači i veći od kluba.

  • trtoje

    27. novembar 2022 | 18:05

    ronaldo je legenda kluba i sve osvojio sa man ju,ja pre mislim da nije ten hagu mesto tu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA