GIF TETOVAŽA: Zaboravite igle i mastilo, ugradite implant (VIDEO)

Njujorčanin Entoni Entonelis ugradio je čip u svoju šaku i na taj način kreirao prvu digitalnu tetovažu. Na čipu je moguće snimiti GIF ili tetovažu po izboru, koje se vide isključivo na ekranu pametnih telefona

  • 2

Nova era tetoviranja je na pomolu. Pionir u oblasti digitalnih tetovaža Njujorčanin Entoni Entonelis ugradio je čip u svoje telo, tačnije u svoju šaku između palca i kažiprsta. Čip je veličine zrna pirinča, ima antenu kapaciteta 1KB i generiše GIF ili tetovažu koju odabere klijent. Tetovaža se vidi isključivo preko smartfona.

Dovoljno je da korisnik približi svoj telefon na svega nekoliko centimetara od mesta na kojem je čip i na ekranu se pokazuje GIF tetovaža ili šta god je korisnik odabrao.

- Telefonom uvek mogu da prebacim novi GIF ili neku sliku. Planiram da različiti umetnici kreiraju najrazličitija umetnička dela i da na taj način stvorimo digitalne, umetničke tetovaže - kaže Entonelis.

Tehnologija koju je on razvio možda postane i hit širom sveta, s obzirom na sve veći broj tehnoloških uređaja poput Google Glass-a kojima će se tetovaža videti. Takođe, ogromna prednost ovakvih tetovaža jeste što korisnik uvek može da ih promeni.

Pogledajte video-snimak: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA