ZA SVAKOG PO NEŠTO: Moćni tablet Samsung Nexus 10

U prodavnicama Gigatrona po specijalnoj ceni možete nabaviti moćni Samsung Nexus 10 - uređaj sa visokom rezolucijom ekrana, fenomenalnim HD sadržajem, koji nudi za svakog po nešto

  • 3

Potreban vam je uređaj sa super visokom rezolucijom ekrana, najboljim Google aplikacijama, koji će brzo, efikasno i istovremeno odgovoriti na sve vaše zahteve? Gigataron ima rešenje za vas! Po ceni od samo 44.990 dinara u prodavnicama najvećeg lanca IT opreme pronaći ćete Samsung Nexus 10.

Samsung Nexus 10 je moćni tablet od 10 inča. Sa super visokom rezolucijom ekrana, podrškom za više korisnika, fenomenalnim HD sadržajem i najboljim Google aplikacijama – ovaj uređaj ima za svakoga nešto.

Tanak, lagan i moćan

Sa kristalno čistom rezolucijom od 2560 x 1600px i 300 tačaka po inču i ultramoćnim grafičkim procesorom, Samsung Nexus 10 će vas uvesti u osećaj neverovatnih performansi.

Više od četiri miliona piksela u vašoj ruci znači da je tekst oštriji, HD filmovi su realniji i slike prosto oživljavaju sa neviđenim detaljima.

Napravljen za deljenje

Samsung Nexus 10 ima mogućnost kreiranja jedinstvenog iskustva za svakog korisnika. Korisnička podrška omogućava svakom korisniku da poseduje zaseban prostor – potrebno je samo da okrenete vaš tablet i dotaknete svoju sliku kako bi ste se ulogovali na svoj nalog na tabletu. S obzirom na to da je Android OS napravljen tako da lako može da obavlja više zadataka u isto vreme – promena korisnika je izuzetno brza i bez potrebe da se izlogujete svaki put!

Ostanite povezani

Oživite razgovore fotografijama i pretvorite svaki razgovor u video-poziv! Izgledaćete sjajno sa 1.9MP frontalnom kamerom, a zahvaljujući 10-inčnom displeju, moći ćete odlično da vidite svoje prijatelje!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    15. septembar 2013 | 10:28

    I stigao je kod nas posle samo 10 meseci.. Ma fantasticno.

  • selevac

    12. septembar 2013 | 00:03

    Samooooo....hahahaaa....

  • Sanja

    14. septembar 2013 | 05:45

    Najbolji tablet na trzistu! Koristim ga vec 8 meseci i radi kao zmaj! Pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA