KIM KARDAŠIJAN: Ne kajem se zbog pornića, on me je proslavio! (FOTO)

Američka starleta navodi da joj je jedino žao što je snimila numeru "Jam (Turn It Up" jer kako kaže, ona uopšte ne zna da peva

  • 11

Do februara 2007. niko nije znao ko je Kim Kardašijan, a tada se "spontano" pojavio kućni video koji je snimila sa tadašnjim dečkom Rej Džejom, i zahvaljujući ovom "projektu" američka starleta se obogatila i postala zvezda. Ako ništa drugo, bar je iskrena kada kaže da se ne kaje zato što je snimila pornić!

Doduše, Kim često menja izjave, u zavisnosti od potreba medija, pa je tako pre dve godine tokom gostovanja kod Opre Vinfri izjavila da je svesna da se nikada ne bi proslavila da nije bilo porno-filma, ali da joj je ipak žao što se on pojavio u javnosti, jer kako je tada objasnila, ne zna kako će sve to objasniti svojoj deci jednog dana.

Ipak, sada je promenila ploču, i u emisiji "Watch What Happens Live" je ispričala da se najviše kaje zato što je snimila... ali ne pornić, već pesmu "Jam (Turn It Up") za koju je rekla da užasno zvuči.

- Ne podnosim ljude koji misle da mogu bilo čime da se bave, a to sam upravo ja uradila. Nemam pojma odakle mi ideja da mogu da budem pevačica, kad uopšte ne znam da pevam - zaključila je starleta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    15. avgust 2014 | 16:56

    I tata bi sine ovo radio. Da snimi pornic sa Kim I da postane slavan I da ima pare.

  • Gospodjica

    15. avgust 2014 | 22:26

    Cime se budala hvala,toga se pametan stidi.

  • Bey

    15. avgust 2014 | 19:12

    Žena se sama za se izborila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA