KOMŠIJE DARI: Seljančuro s Dedinja, nauči se kulturi!

- Veoma se bahato ponaša. Prvo, parkira se nasred ulice, drugo, večito smeće baca kroz prozor automobila po ulici. Bez pardona to ostavi nama ispred kapije. E sada smo joj pokazali, neka vidi kako izgleda kada bacaš smeće gde stigne - kažu razočarane komšije

  • 61

Pevačica Dara Bubamara morala je da plati zbog nepoštovanja komšija i zajedničkog životnog prostora.

Naime, kako piše "Alo", Dara iako poseduje stan na Dedinju, kuću u Novom Sadu, automobil marke "porše karera" i po sopstvenom priznjanu mnogo para, ne ume da se nauči da đubre ne izbacuje kroz prozor. 

Komšije Bubamare na Dedinju ujedinile kako bi stale na put njenom ponašanju. Oni su  pokupili sve otpatke i naređali joj na haubu i šoferšajbnu, kako bi je naučile lekciju, piše list.

- Veoma se bahato ponaša. Prvo, parkira se nasred ulice, drugo, večito smeće baca kroz prozor automobila po ulici. Bez pardona to ostavi nama ispred kapije. E sada smo joj pokazali, neka vidi kako izgleda kada bacaš smeće gde stigne - kažu razočarane komšije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karađorđije

    13. decembar 2014 | 14:00

    Takvih su nam puni mediji.. tuga.. mediji su inače i najodgovorniji što nam je stanje kulture na nivou na kom jeste i što se ovakvi nameću kao obrazac ponašanja, obrazovanja i uspeha.. Komšinici je ćera pre neki dan rekla citiram: "..pa šta ako nema dva razreda osnovne, ima para kolko hoćeš i može da radi šta joj se prohte..". SRBIJO DUŠO MOJA U CRNO SU TE OVAKVI ZAVILI..

  • Ultracool

    13. decembar 2014 | 12:10

    Izuzetno iritantna osoba.

  • laki

    13. decembar 2014 | 15:02

    nema porše čovek je juri da plati ili vrati auto samo se reklamira njoj treba metla u ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA