SEKSI FARMA: Koja je zgodnija, Anastasija, Jelena ili Katarina? (FOTO) (VIDEO)

Budući da je nova sezona "Farme" počela, predstavljamo vam najlepše cice koje će naredna četiri meseca obavljati poslove na imanju

  • 7

Starleta Anastasija Buđić, pevačice Jelena Jovanović i Katarina Grujić svojim zgodnim telima i šarmom bore se za naklonost publike u rijalitiju. Seksi cice koje malo koga ostavljaju ravnodušnim, ističu se bujnim grudima i zategnutim guzama i prava su pretnja ostalim farmerima u trci za nagradu od 50.000 evra.

Anastasija Buđić je prva srpska starleta koja oduzima dah gde god se pojavi. Svojim provokativnim izdanjima izaziva pravi haos na društvenim mrežama, a slikala se naga za mnoge poznate muške časopise.

Živi i radi u Beogradu, a bavi se modelingom. Bila je jedna od članica domaće grupe "Models". Ona je i prva srpskinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog "Plejboja".

Uživa da privlači pažnju, a svojim šarmom zavela je mnoge muškarce Beograda. Na sinoćnjem ulazu u imanje, pojavila se bez gaćica u provokativnoj kreaciji koja je više ličila na tri ušivene krpice.

Anastasijina ljuta konkurencija je nova "Zvezda Granda" Katarina Grujić. Pevačica ne krije da joj je seksi telo najveći adut kojim će pokoriti sve farmere i osovjiti gledaoce širom regiona.

Katarina ima silikone u grudima, a redovno trenira kako bi imala seksi telo. Tvrdi da joj se na imanju neće desiti ljubav, jer ima dečka koji ju je nedavno verio.

Seksi farmerka Jelena Jovanović koja će braniti boje plavuša poznata je po svojim provokativnim nastupima. Jelena je pevačica i glumica, a slikala se za srpsko izdanje magazina "Plejboj".

Ne voli da govori o privatnom životu, ali svoje seksi adute redovno promoviše.

Koja od ove tri seksi cice ima najlepše telo? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA