Dženifer Lopez u "Idolu" za 17,5 miliona dolara!

Zanosna latina ponovo će biti jedan od članova žirija popularnog muzičkog takmičenja, dok će svoje treće učešće u ovom šouu naplatiti najviše do sada

  • 3

Latino diva Dženifer Lopez i ove godine će se naći u ulozi žirija u popularnom muzičkom takmičenju "Američki idol", i za to će dobiti neverovatnih 17,5 milionda dolara, što je ujedno i njena najveća naknada za posao do sada!

Pevačica je u ovom takmičenju 2011. godine dobila 12 miliona dolara, dok je već u sledećoj sezoni svoj honorar povisila za tri miliona, te joj je isplaćena basonosna suma od 15 miliona za učešće u ovom muzičkom šouu.

Za treće ušeće, četrdesetčetvorogodišnja latina navodno je podigla svoju cenu za još dva miliona, što su organizatori "Idola" najpre odbili, međutim, diva će se u novoj sezoni "Idola" ipak opariti za koji milion više od ponuđenog.

U predstojećoj sezoni umesto četvoro sudija, na podijumu takmičenja naći će se troje, među kojima će Lopezova biti jedina dama, kako bi se izbegli mogući konflikti i neslaganje, kao što je bio slučaj sa Marajom Keri i Niki Minaž, koje su sudile u prošlim takmičenjima.

(J. J./dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA