IVANA SELAKOV: Karleuši bih za 9.000 evra pevala prateće vokale!

Na pitanje slušaoca da li bi Jeleni glasovno "izvukla" album za 10.000 evra, pevačica je odgovorila da bi pristala i na manju cifru, zato što, kako kaže, nikada nije bila dovoljno plaćena za taj posao

  • 1

Pevačica Ivana Selakov je prilikom gostovanja uoči Radijskog festivala na radio "Pingvinu" odgovarala na škakljiva pitanja slušalaca, među kojima su bila i ona "nezaobilazna" o Jeleni Karleuši i Ceci Ražnatović.

Pevačica je progovorila i o svom privatnom životu i njenom dečku ujedno i PR-u Predragu Mirkoviću, za koga bruje glasine da je "muška sponzoruša", a ona kaže da joj nimalo ne smeta što živi o njenom trošku.

Na pitanje kako bi reagovala da se Ceca, budući da za nju važi da voli mlađe muškarce, nabacuje njenom dečku, Ivana je odgovorila da bi bila srećna zbog njega.

- Otpevala bih joj "Drugarice prokletnice" - kroz osmeh je odgovorila pevačica, i dodala da o tome nikada nije razmišljala.

Poznato je da je Ivana Selakov brojnim pevačima na našoj estradi pevala prateće vokale, kako na koncertima, tako i na albumima, međutim, ona kaže da za taj posao nikada nije bila dovoljno plaćena. Tim povodom je usledilo i pitanje jednog slušaoca.

- Da li bi pevala Jeleni Karleuši prateće vokale za deset hiljada evra, da joj "izvučeš" album? - upitao je radoznali slušalac "Pingvina", dok je Ivana odgovorila posle kratkog razmišljanja.

- Ne bih za deset... Možda bih pristala... Ajde, otpevala bih joj i za devet - rekla je ova pop pevačica, koja ističe da za ovaj posao obično dobija "dobar džeparac".

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    9. septembar 2013 | 23:47

    Ivana, nema JK para. Sve pare potroši zabog Twitovanja...;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA