Ovako Britni Spirs sada izgleda u bikiniju! (FOTO)

Pevačica se na Instagramu pohvalila bikini izdanjem, dok su komentari javnosti podeljeni - jedni su oduševljeni njenom linijom, dok drugi misle da se nije proslavila bucmastom figurom i da treba još da vežba

  • 13

Pop pevačica Britni Spirs sprema se da preuzme svetski muzički tron novim albumom, a tokom snimanja spota "Work bitch" u pustinji, svojim razgolićenim fotografijama pohvalila se na društvenim mrežama, i ujedno obradovala milionski internet auditorijom.

Britni je, od kad se pojavila, važila za seksi plavušu, međutim, tokom karijere imala je nebrojano uspona i padova, koji su se neretko odražavali i na fizički izgled pevačice. Od blistave i zategnute, preko zapuštene i neuredne, pevačicu publika poznaje u svim izdanjima, dok je ipak najčešće viđala na slikama detaljno obrađenim u fotošopu.

Ovako je zanosna plavuša izgledala u najboljim danima svoje karijere:

Ovoga puta, pop zvezda je čvrsto rešila da napornim treninzima ponovo uhvati konce svoje karijere u ruke i sve svoje obožavaoce obraduje novim singlom, a zatim i albumom. Ovim povodom se problematična plavuša slikala u bikiniju i fotografiju postavila na Instagram.

Komentari su, oko njenog sadašnjeg izgleda, ipak podeljeni - jedni su oduševljeni njenom linijom, dok drugi misle da se nije proslavila bucmastom figurom i da treba još da vežba.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA