SEKSI: Milica Pavlović osunčala guzu i grudi! (FOTO)

Lepa pevačica obradovala je prolaznike na Adi Ciganliji kada se skinula u jednodelni kupaći i pokazala obline

  • 8

Najzgodnija "Zvezda Granda" Milica Pavlović iskoristila je poslednje dane leta da svoje zategnuto telo osunča na "beogradskom moru" Adi Ciganliji, a paparaco "Naših novina" uslikao ju je dok odmara posle napornog treninga.

Milica je obukla sivo-beli jednodelni kupaći i odlučila da uživa ceo dan, ispijajući koktele. Seksi pozadina je u prvom planu, a Mica je izbacila i grudi kako bi svaki deo tela jednako osunčala.

Iako je poznata po svojim provokativnim nastupima, mlada pevačica za Telegraf je rekla da nema dečka i da čeka pravog. Pozitivne energije joj ne manjka, a o telu i da ne govorimo. Nakon što se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", pevačica je dobila epitet "najlepša Grand guza".

Pavlovićeva ističe da uživa u vrckanju, po kojem je prepoznatljiva. Gde god se pojavi, na meti je mnogobrojnih muških pogleda, a tokom sunčanja na Adi, fanovi su je bukvalno spopadali da se slikaju i popričaju s njom.

(A. Č. / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA