Devojka ostavila Ivana jer se ljubio sa Sarom!

"On je slobodan mladić i pre "Farme" je imao devojku Vesnu, sa kojom je bio u vezi dve nedelje, koliko ja znam, nije ništa ozbiljno, mada sam čula da ju je baš povredilo kada se Ivan ljubio sa Sarom", rekla je Marinkovićeva najbolja drugarica

  • 5

Nekadašnji suprug pevačice Goce Tržan Ivan Marinković samo desetak dana od ulaska u rijatliti izjavio je da je zaljubljen u manekenku Saru Trajanović, da bi se odmah po tom priznanju i ljubio sa njom, ali joj je, kao i svima, prećutao da van "Farme" ima devojku Vesnu, koja ga je, kako kažu Ivanova majka i drugarica za Telegraf, nakon toga ostavila.

Ivanova majka Dragana Marinković rekla je da se u izbor devojke svog sina nikad nije mešala, ali i da on nije dužan da njoj prijavljuje svoje ljubavne novine.

- Rekao mi je da ima nekog, ali ne znam ko je, nikada je nisam upoznala, niti ga pitam, on je odrastao čovek, ja ne želim da utičem na njegov izbor, ne treba mami valjda sve da priča - rekla je farmerova majka Dragana, koja ističe i da "Farmu" retko prati zbog čestih poseta lekaru i hemoterapijama.

- Stalno sam po lekarima, Lenu ne viđam, zvala sam Gocu, ali još nisam dobila nikakav odgovor, nisam unuku videla skoro dva meseca, a ni Ivan. A što se Goce tiče, ona je majka moje unuke, nek je živa i zdrava! Ja sa Ivanovom bivšom ženom nemam ništa, super smo se slagale dok se sve ono ružno nije izdešavalo - priča majka profesora fizičkog.

Priču o devojci van imanja potvrdila je i Ivanova najbolja drugarica Maja Đinović, koja ističe da njihova veza nije dugo trajala, niti je bila previše ozbiljna.

- On je slobodan mladić, a bio je u vezi pre "Farme" sa jednom Vesnom, ali su bili zajedno samo dve nedelje, nije to bilo ništa ozbiljno, koliko ja znam, a čula sam da ju je baš povredilo i da se baš naljutila kada ga je videla sa Sarom - izjavila je Maja, i dodala da je Ivan na imanju baš onakakav kakav je zapravo.

- On je tip osobe u čijem društvu ne sme da se kaže ništa ružno, a to što je gnusna svađa sa Gocom ispraćena u medijima, nije zato što je on zvao novinare, već su oni njega zvali, pa je sigurno zbog povrđene sujete ispričao detalje. On nije loš čovek i ja verujem da će njih dvoje izgladiti odnose - ispričala je Ivanova najbolja drugarica za Telegraf, i dodala da je on u rijaliti ušao zbog finansija.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...

    12. septembar 2013 | 16:49

    koliko nebitan lik... poznat po tome sto je bivsi muz Goce Trzan???

  • A L E K S A N D A R...

    12. septembar 2013 | 16:49

    I on je kao vip??? jeste ali juce???

  • nidza

    12. septembar 2013 | 21:21

    J...č na baterije a baterije prazne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA