NOVA TV ŠEMA PRVE: Ruška Jakić, domaće serije i imitacije poznatih! (FOTO)

Veliki broj poznatih uživao je na promociji televizije, među kojima Vlado Georgiev, Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Lena Bogdanović i drugi

  • 4

Televizija "Prva" predstavila je novu programsku šemu u kojoj publiku očekuje bezbroj iznenađenja, što novih domaćih serija, što filmova, a producenti trelevizije velike nade polažu u projekat "Tvoje lice zvuči poznato". Za mnogobrojne predstavnike medija i prijatelje, "Prva" je organizovala promociju u ekskluzivnom hotelu u Crnoj Gori.

Direktor "Prve" Dragan Nenadović najavio je početak uzbudljive jeseni.

- Nadam se da ćemo opravdati očekivanja gledalaca, to nam je najvažnije, a zaista verujemo u program koji smo pripremili za novu sezonu - rekao je Nenadović.

Najavljeni su noviteti koji će biti od značaja regionalnom razvoju "Prve". Od oktobra se pokreće kablovska televizija, "Prva plus", koja će gledaocima ponuditi odličan filmski i serijski program.

Ove sezone, gledaoci mogu da očekuju veliki broj domaćih serija i filmova, a pojačanje voditeljskom timu ove televizije biće Ruška Jakić, Danka Novović i Branka Vučković. Iako je Ruška nedavno demantovala ovu informaciju, izgleda da se ipak predomislila. 

- Godinama sam razmišljala kako će da izgleda moj povratak na scenu. Nisam ni mogla da zamislim da će biti u ovako fantastičnom društvu. Vreme je da žene od iskustva pomognu malo ovoj mladoj generaciji, biće to fantastična emisija - izjavila je Ruška Jakić.

Sjajnu atmosferu upotpunili su pevači "Prvog glasa Srbije" Mirna, Saška, Sara i Nevena, uz čije glasove su uživali brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore kao i mnoge poznate ličnosti: Vlado Georgiev, Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Saša Milošević Mare, Anđelka Prpić, Lena Bogdanović i drugi.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA