Vanja Mijatović izbačena sa Farme

Iako je pobedila u kvizu znanja pevačica Vanja Mijatović nije osvojila dovoljno glasova publike i morala je da napusti imanje u Lisoviću, a Jelena Golubović ostaje na Farmi

  • 3

Pevačica Vanja Mijatović napustila je imanje u Lisoviću.

Ona je večeras pobedila u kvizu znanja drugu duelistkinju Jelenu Golubović rezultatom 5:1, ali je i pored dupliranja Mijatovićevoj, glumica imala više glasova. Pevačica je pre dupliranja glasova imala 17, 14 odsto glasova, dok je Jelena imala 82, 86 odsto

- Nisma očekivala ovoliko glasova rekla je Jelenina mama Svetlana, a na pitanje Aleksandre Jeftanović, voditeljka Farme, šta sve možemo dalje da očekujemo od Jelene, rekla je da "ne zna" i zagonetno se nasmejala.

Jelena i Vanja našle su se u areni tako što su farmeri izabrali rediteljku kao prvog duelistu, dok publika nije glasala za Vanju i ona je postala drugi duelista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Index

    23. septembar 2013 | 07:33

    Pa sta ste vi ocekivali? Pobedila na kvizu znanja a da ostane na farmi. To je nemoguce. Stoka sa stokom ide, nema ona sta tu da trazi.

  • srbin

    23. septembar 2013 | 01:35

    Bila si neprimetna i nezanimljiva,dok ova azdaja ne zatvara klapna i sve se vrti oko nje...a to siroke narodne malogradjanske mase gledaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA