Glumac Bane Jevtić voditelj X Factora (FOTO)

"Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice, osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima", poručili su iz MBK produkcije

  • 0

Posle brojnih audicija, izabran je voditelj prve sezone najpopularnijeg pevačkog šou-programa na svetu "X Factor", čije emitovanje očekujemo 29. oktobra na TV Pink. Ta čast pripala je talentovanom glumcu Banetu Jevtiću!

- Posle višednevnih audicija odlučili smo da ulogu voditelja u prvom "X Factoru" poverimo talentovanom glumcu Banetu Jevtiću. Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice, osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima – poručuju iz MBK produkcije.

Bane Jevtić je rođen u Beogradu 11. avgusta 1978. godine. Osnovnu i srednju školu je završio kao đak generacije. Posle 3 godine studiranja na Ekonomskom i Učiteljskom fakultetu, upisuje, a potom i završava Akademiju umetnosti, odsek gluma, u klasi profesora Mirjane Karanović i asistenta Nebojše Ljubišića.

Profesionalnu karijeru počinje 2001. godine u trupi Sonje Vukićević predstavama "Mrak letnje noći" i "Proces". Glumačku karijeru nastavlja radeći u predstavama Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Ateljea 212. Na scenama tih pozorišta i danas ima nekoliko poznatih naslova. Predstave u kojima igra osvojile su najprestižnije teatarske nagrade u celom regionu.

Bane se uspešno bavi i sinhronizovanjem crtanih filmova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA