Milan Popović video sina posle dva meseca!

- Severina se nije pojavila, već je dečaka dovela njena majka Ana. Mali se zaleteo kod oca čim ga je video! Bilo je zaista dirljivo! - kaže izvor blizak Popoviću

  • 5

Uoči suđenja o dodeli starateljstva koje je danas počelo u Zagrebu, Milan Popović je nakon 66 dana ponovo video sina Aleksandra, a kako navode "Novosti", taj susret, kojem dečakova majka Severina nije prisustvovala, bio je veoma dirljiv!

Prošle nedelje zagrebački Centar za socijalni rad je u cilju standardne evaluacije koja se sprovodi u ovakvim slučajevima, pozvao Milana i Severinu na razgovor, a biznismen je tom prilikom zamolio Centar da mu pomogne da vidi svog sina, što je omogućeno u cilju dobrobiti deteta i u sklopu evaluacije roditelja.

- Milan se juče u Zagrebu u Centru za socijalni rad sreo sa svojim sinom posle više od dva meseca. Severina se nije pojavila već je malog dovela njena majka Ana. Mali se zaleteo kod oca čim ga je video! Bilo je zaista dirljivo! - ispričao je izvor blizak Popoviću.

Da podsetimo, Severina je na sudu tražila da njoj pripadne starateljstvo nad detetom kao i da Milan može da viđa sina samo u njenom prisustvu, dok Popović želi zajedničko starateljstvo.

(Telegraf.rs/Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorica

    25. septembar 2013 | 22:34

    Dosadili ste i bogu i narodu sta nas briga vise kad ko koga vidja pa niste kraljevska porodica da nas izvjestavate svaki dan sta cete raditi . Znate koliko ste bitni ovome narodu da zaboravimo odmah dok procitamo .

  • sumadimac

    26. septembar 2013 | 00:40

    sve stoji sto je zorica rekla...strasno....mada samo znam da sam ja u stanju da ubijem coveka ako svog sina ne vidim bar jedan dan i da cujem kako se slatko smeje

  • Ceca

    26. septembar 2013 | 09:44

    Ko mu je kriv kad je oženio uju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA