UPLAŠILA SE MIKIJA: Zorica pala u nesvest!

Nakon što je Đuričić ciglom gađao Jelenu Golubović, pevačica se toliko prepala da joj je pozlilo kada je krenula da traži pomoć od produkcije

  • 8

Posle incidenta u kojem je Miki gađao ciglom Jelenu Golubović, Zorica Marković je počela da se guši od straha, a kada je potrčala do kapije da pronađe nekog ko će joj pomoći, onesvestila se!

- Prepala sam se pa sam mahinalno otišla da tražim pomoć kod kapije. Pala sam i ne znam ko me je polio vodom i povratio me. Neko je rekao: "Misli na svog sina" - ispričala je Markovićeva koja je dodala da se baš potresla zbog Mikijevog ispada.

- Ležala sam u krevetu jer me gušilo zbog bronhitisa i čujem čitavu frku. Videla sam kako Miki baca ciglu prema Jeleni, a onda uleće i sve krši i lomi po kući. Čula sam da je rekao Mići i tebe ću da udarim ako se ne skloniš. Videla sam mu da razjaren, životinjski pogled u očima - objasnila je Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DexBiker

    25. septembar 2013 | 18:44

    Da se nije pogledala mozda u ogledalo ?

  • Angelo"d Oro

    25. septembar 2013 | 19:20

    Od izvora bliski produkciji,Zorica ima problema sa povišenim šećerom radi debljine, Prima 4 vrste lekova,za srce za .kičmu,za šećer i krvni pritisak.Ona spava po cele dane,na bolesničkoj je postelji i njezino zdravlje je ugroženo od bolesti a ne tamo nekog konflikta. Farmu će napustiti jedino mrtva.

  • james 6

    25. septembar 2013 | 20:25

    Miki kralj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA