KOJI VAM JE LEPŠI PAR: Stanija i Filip ili Kaća i Boris? (FOTO)

Starleta i maneken su se ljubili i mazili pred kamerama tokom četvrte rijalitija "Farma", a nasledili su ih pevačica i budući stomatoglog koji svoje akcije obavljaju u krevetu i iza WC-a

  • 74

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović dobili su konkurenciju! Naime, novi par sa "Farme" koji osvaja srca gledalaca jesu pevačica Katarina Grujić i maneken Boris Stamenković, koji javnosti redovno priušte neku seksi scenu u krevetu ili iza WC-a. Boris i Kaća uveliko prete da nadmaše novopečeni ljubavni par Staniju i Filipa.

Stanija i Filip su se tokom četvrte sezone rijalitija ljubili i mazili naočigled brojnih gledalaca, a kamera ih je hvatala u svim nezgodnim pozama. Ljubili su se ujutru, za vreme ručka, tokom ispijanja kafe, uveče, u krevetu, to im je bila najučestalija akcija.

Boris i Kaća su krenuli njihovim stopama, te se maze na svakom koraku, iako je pevačica pre ulaska na imanje, imala dečka i tvrdila da ga nikada neće prevariti. Kaća je na livadi zaskočila svog novog dečka koji je bio go do pojasa i trljala se o njegovo međunožje dok su se ljubili. Nakon toga ga je zavela iza WC-a. 

Iako je Filip očajnički želeo da poseduje starletu tokom učešća u rijalitiju, ona se nije dala sve do samog kraja! Naime, Dobrojevićeva je odbijala da spava sa manekenom, iako ga je nekoliko puta opasno napalila. Gledaoci su stekli utisak da starleta samo zamajava Panajotovića, iako se ona pravdala da je poštena devojka i ne želi seks pred kamerama.

Ipak, za Telegraf je izjavila da je seks sa njenim dragim bio vredan čekanja. 

S druge strane, Kaća i Boris svoje najlepše trenutke provode upravo u krevetu, gde se maze i ljube do iznemoglosti. Budući da je peta sezona tek počela, ko zna čega će se publika nagledati do samog kraja.

Koji par je lepši? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA