MAĐARSKA PEVAČICA: Gagi Đogani me je prevario za 3.000 evra!

"On je više puta uzimao pare od mene tokom naše saradnje, i to vise hiljada evra", rekla je Monika, kojoj je prekipelo kada je denser tražio dodatnih 3.000 evra za gostovanje u jednoj emisiji

  • 6

Denser iz grupe "Fanki dži" Gagi Đogani nedavno je snimio duet sa mađarskom pevačicom Monikom Čosor, kojoj je, kako ona ističe, tokom saradnje tražio više hiljada evra, a kap je prelila čašu kada je za zajedničko gostovanje u emisiji "Tačno u podne" tražio da mu da 3.000 evra, navodno, zbog emitovanja emisije.

Monika, popularna pevačica u Mađarskoj, snimila je pesmu "Latino" sa poznatim denserom Đoganijem, međutim, dobro zamišljena saradnja pošla je naopako jer joj je Gagi, kako ističe, pored toga što je finansirala čitav projekat, neprestano tražio novac.

- Gagi je vise puta tražio pare od mene tokom saradnje, i to više hiljada evra, a to mogu i da potvrdim, imam na telefonu sve u porukama. Imam i svedoke. Juče mi je rekao da imamo gostovanje kod Ene Popov u petak u pet sati i da treba da idem, rekla sam: "U redu, biću tamo". Pre toga je tražio 3.000 evra za neko "emitovanje", što je meni bilo mnogo posle svega sto sam do sad platila - priča ogorčena pavačica.

Monika je svoje negodovanje zbog navodnih 3.000 evra iskazala i na Fejsbuku, ispod statusa u kome se najavljuje njeno gostovanje, do koga, na kraju, nije ni došlo.

- Razmišljam da odem u policiju, ako ne budemo mogli da rešimo problem oko para sto je izmamio od mene. Za sve imam dokaz! Gagi mi nije odgovorio ni na jednu poruku do sad - ispričala je pevačica.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA