GAGI: Uzeo sam pare od Monike, bez mene bi bila niko i ništa!

"Ona je želela saradnju sa mnom da bi postala popularna u Srbiji. Neću više da ispadam bedan, sve se naplaćuje, a pogotovo reklama preko mog imena", rekao je denser nakon optužbi mađarske pevačice da joj duguje novac

  • 9

Frontmen grupe "Fanki dži" Gagi Đogani oglasio se povodom optužbi koleginice Monike Čosor iz Mađarske, koja je ispričala za medije kako joj je on neprestano uzimao novac tokom njihove saradnje, i da joj je kap prelila čašu kada joj je tražio dodatne 3.000 evra za gostovanje u emisiji "Tačno u podne".

Mađarska pevačica i Gagi nedavno su snimili duetsku numeru "Latino", za koju je Monika, kako kaže, platila 4.500 evra, i dodatne troškove na zahtev densera, dok joj je on zauzvrat obećao da će postati popularna u Srbiji.

Gazmen nije osporio da je uzeo novac, jer ističe da je ona morala da plati to što će se proslaviti preko njegovog imena i saradnje sa njim.

-  Ta devojka pokušava da dobije prostor u novinama, a šta se zapravo desilo, znamo samo nas dvoje i to ne želim da otkrivam javno. Da joj nije bilo mene, bila bi niko i ništa. Ovo joj stvarno nije trebalo! Imali smo dogovor, ja sam tražio od nje pare, što je normalno kada je posao u pitanju. Pa, i Indi je "Grandu" plaćala. Morao sam da platim troškove dueta, studio, vokale i svašta nešto - rekao je Gagi za "Kurir".

Uz to, on kaže da je saradnja sa njom bila prava noćna mora, da se ponašala neprofesionalno i razmaženo, dok je on, kako ističe, pokušavao da spot "probije" na što šire tržište i za to mu je bio potreban novac.

- Kad joj nešto nije odgovaralo, svaki čas bi mi prebacivala za pare koje mi je dala. Ja sam je maksimalno ispoštovao što se tiče svega, ne znam zašto izmišlja gluposti. Veoma me je povredila i razočarala, nisam to očekivao od nje. Kad se bilo koji spot završi, mora da se plati emitovanje. Ja sam hteo da sredim da se naš spot pušta na televizijama KCN i DM - izjavio je denser.

Monika je rekla da Gagi nigde ne nastupa i da nema novca ni da preživi, i da mu je ona uplaćivala kredit za telefon, te da mu je pozajmila 1.000 dinara jer nije imao šta da jede, dok on ističe da mu nije nimalo žao sto joj je uzeo pare, jer je to cena njenog uspeha preko njega.

- Ona je želela saradnju sa mnom da bi postala popularna u Srbiji. Posao nam je trajao samo pola godine. Neću više da pričam o njoj i dajem joj medijski prostor, a da ja opet ispadam jadan i bedan. Uostalom, sve se naplaćuje, a pogotovo reklama preko mog imena. Zašto bih ja džabe činio nekom?! Ona bez mene ne bi mogla ništa. Platila je svoje ime i ćao. Ako će da me tuži, neka me tuži. Ja znam da sam čist kao suza - ogorčen je bio Đogani.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA