Tom Kruz u vezi s Donom iz "Veselih sedamdesetih"!

Popularni glumac i Lora Prepon se viđaju već duže vreme, a nedavno su prvi put primećeni zajedno u javnosti

  • 6

Jedan od najpopularnijih svetskih glumaca Tom Kruz ima novu devojku! On je u vezi sa Lorom Prepon, koju znamo kao riđokosu Donu iz serije "Vesele sedamdesete".

Iako se u medijima nagađalo da će se glumac pomiriti sa bivšom ženom glumicom Ketji Holms, do toga, ipak, nije došlo. Tom i Lora su viđeni u jednom restoranu, u kojem su, prema pisanju magazina "Gracija", proveli tri sata šaleći se i razmenjujući nežnosti.

Magazin, takođe, navodi da se njih dvoje viđaju već neko vreme, ali da se ona njemu sviđa još odranije, budući da ga je oduševila ulogom u filmu "The Orange Is The New Black".

Inače, Lora, baš kao i Tom, pripada sajentološkoj crkvi, a to je svojevremeno bio jedan od uslova za potencijalnu suprugu Toma Kruza. Pre skoro mesec dana, sajentološka crkva organizovala je izbor za suprugu popularnog glumca i Lora je ušla u TOP 3.

(M.P./nydailynews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    28. novembar 2013 | 17:40

    Bolesnici sektaški.

  • Mondo

    28. novembar 2013 | 21:07

    Mislim da je pravo vreme da mu nadju muza. Da jednom stavimo tacku na to.

  • tigar

    28. novembar 2013 | 20:33

    Hahshaha bitno da je sajentoliginja,a to što je viša od njega za dve glave i može ćerka da mu bude nije važno. Jao religijo nikad ništa dobro od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA