KATARINA RADIVOJEVIĆ: Kriva sam, žao mi je, ali na sreću nema povređenih!

- Nisam ispoštovala prvenstvo prolaza, raskrsnica je bila nepregledna zbog nepropisno parkiranog automobila sa leve strane odakle je naišlo vozilo. Kada sam ga videla, već je bilo kasno - kaže glumica nakon saobraćajke

  • 1

Nakon saobraćajne nesreće koju je izazvala u toku današnjeg dana, prelepa glumica Katarina Radivojević kaže da joj je iskreno žao i da je veoma srećna što nema povređenih.

- Iskreno mi je žao zbog udesa koji se desio. Na sreću, svi smo dobro i to je najbitnije. Nisam ispoštovala prvenstvo prolaza, raskrsnica je bila nepregledna zbog nepropisno parkiranog automobila sa leve strane odakle je naišlo vozilo. Kada sam ga videla, već je bilo kasno, ali kao što sam već rekla, najvažnije je da niko nije povređen. Materijalna šteta nije velika - kaže glumica.

Podsetimo, glumica nije poštovala prvesnstvo prolaza i saobraćajni znak na raskrsnici Ulice Draže Pavlovića i Đušine, na Paliluli, te je njeno vozilo udario "volvo" kojim je upravljao muškarac star 55 godina. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA