POGODI KO SAM: Nekada mali bucko, danas najveća domaća zvezda! (FOTO)

U pitanju je poznati pevač koji je svojim hitovima oduševio mnoge širom bivše Jugoslavije

  • 9

Da li prepoznajete ovog momka? U pitanju je pevač koji je svoju više nego uspešnu karijeru započeo davne 1967. godine. Bio je nekadašnji član grupe "Mladi i lijepi" "Ambasadori", "Novi Ambasadori" i "Korni grupe", da bi 1972. počeo sa solo pevanjem.

Ubrzo postaje popularan u čitavoj bivšoj Jugoslaviji, a njegovi hitovi kao što su "Čija je ovo zvijezda", "Ti si mi u krvi", "Ti možeš sve, al' jedno ne", "Gori vatra" i ostali slušani su rado i dan-danas. Tokom karijere sarađivao je i sa mnogim poznatim muzičarima poput Kornelija Kovača i Gorana Bregovića.

Verovatno ste već do sada pogodili, u pitanju je Zdravko Čolić. Popularni Čola objavio je ovu dečačku fotografiju na svojoj Fejsbuk stranici u albumu pod nazivom "Spomenar".

Da podsetimo, Čolić je najavio svoj najnoviji album "Vatra i barut", a pesmu "Što ti dadoh" sa ovog muzičkog ostvarenja možete poslušati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    2. decembar 2013 | 13:09

    Zvezda nema šta !

  • čolić;-)

    2. decembar 2013 | 14:38

    Nema boljeg!!

  • xy

    2. decembar 2013 | 17:37

    @de-an Ako poredis Colica sa Cecom i Lukasom onda si stvarno debilcina. Covek je iznad svih sa svojom karijerom na domacoj sceni, nebitno o kojoj vrsti muzike je rec, a najmanje se stavlja u isti kos sa splavarskim ciganima koje si naveo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA