JOVANA NIKOLIĆ: Snimila bih pornić za dobre pare!

"Bila bih u filmu za odrasle ako bi se našao dobar partner i ako se dogovorimo oko honorara, i naravno, ako mi suprug dozvoli", rekla je misica koja je potom dodala da je se samo šalila

  • 8

Manekenka i nekadašnja farmerka Jovana Nikolić tokom prošle sezone rijalitija pokazala je da nema tremu da najintimnije trenutke podeli sa milionskim auditorijom, budući da je pred kamerama nekoliko puta imala seks sa svojim sadašnjim suprugom Danijelom Alibabićem.

Otuda je sasvim jasno pitanje jednog gledaoca da li bi misica pristala da snimi film za odrasle, na šta je ona uz kratko promišljanje odgovorila:

- Snimila bih, ako se nađe dobar partner i dogovorimo se oko honorara i ako mi suprug dozvoli - rekla je ona, ali uz to dodala da je sve to naravno bila šala.

Bilo kako bilo, malo je toga ostalo da se vidi, bar kada je ovaj rijaliti par u pitanju, budući da su zaljubljeni golupčići i nakon "noćnih aktivnosti" na "Farmi" strastveno ljubili i mazili bezbroj puta u javnosti, ne birajući mesto ni vreme.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla bla

    12. decembar 2013 | 20:29

    dokaz da je taj brak cisto radi marketinga, bar tako izgleda

  • Big

    12. decembar 2013 | 21:45

    U svakoj sali ima pomalo istine:)

  • Zullu

    12. decembar 2013 | 20:58

    Prvo neki lou cost pornic, recimo sa mnom, a kad nas vidi cika woodman ima cudo da napravimo...Cudo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA