GDE SU GRUDI? Bijonse pokazala oskudno poprsje! (VIDEO)

Zavidni dekolte tamnopute dive izgleda da je samo optička varka, budući da su pevačici u jednom od kadrova "svenule" grudi, koje nisu ni nalik onima koje viđano na njenim nastupima

  • 7

Tamnoputa diva Bijonse nakon 14 novih pesama i 17 videa objavila je još jedan provokativni spot za pesmu "Yonce", u kojem otkriva najviše do sada, a u jednom od kadrova "sevnule" su i njene grudi, koje nisu ni nalik onima koje viđamo na njenim nastupima!

Bijonse se u spotu pridružuju i Viktorijini anđeli Šanel Iman, Džoan Smols i Džordan Din u seksi kostimima, a golišavim izdanjem iznenadila je i sama pevačica.

Osim vrelim kadrovima, pevačica je obožavaoce iznenadila i izuzetno skromnim poprsjem, budući da joj se u jednom od kadrova podiže brushalter i otkriva joj grudi! Iako na nastupima pop ikona ima zavidni dekolte, izgleda da je to samo delo izvanrednog puš-ap grudnjaka, te je mnoge razočarala činjenica da je Noulsova zapravo "ravna ko daska".

Beyonce 'Yonce' from Forever on Vimeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA