SILIKONSKA KRALJICA: Svom pitonu verujem više nego ljudima!

"To što imam silikone ne znači da sam drugačija od drugih, niti me to čini manje vrednom", rekla je Tijana, koja ističe da je, uprkos silikonskom fetišu, ona sasvim obična devojka

  • 1

Devojke o kojima bruji čitav region zbog enormne količine silikona koji su ugradile su svoje lice i grudi Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) ne haju za lavine negativnih komentara na konto njihovog izgleda, a Tijana ističe da je ona, uprkos plastičnim implantima, sasvim normalno živo biće.

Ova 23-godišnja studentkinja Više poslovne škole kaže da je prvi implant na svom telu uradila kada je imala 18 godina, i da je tada uradila usne, koje je potom korigovala još nekoliko puta, dok nakon ugrađenih ogromnih silikonskih grudi ima i zakazanu operaciju guze!

- Volela bih da se bavim modelingom i taj poziv me privlači. O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama - kaže Đuričićeva, koja ističe da su joj ove astronomske torškove operacija platili roditelji.

- Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram - rekla je ona, i dodala da ju je ovo "zadovoljstvo" koštalo do sad oko 10.000 evra.

- To što imam silikone ne znači da sam drugačija od drugih niti me to čini manje vrednom. Sebi sam lepa ovakva, i u prvi mah su me povredili komentari koji su preplavili sve društvene mreže i medije - istakla je ova Beograđanka, koja dodaje da je uprkos ovom silikonskom fetišu, ona sasvim običan čovek.

- Obožavam životinje i vlasnica sam jednog psa, šest ruskih plavih mačaka i pitona. Životinje me opuštaju i u njih imam više poverenja nego u ljude - napomenula je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA