FARMA 5: Jelena Golubović pobedila i osvojila nagradu od 50.000 evra! (FOTO)

Publika je SMS glasovima odlučila da rediteljka zaslužuje prvo mesto, dok je Sloba Đurković dobio srebrnu medalju

  • 38

Nakon četiri meseca, koliko je trajala peta sezona "Farme", u velikom finalu, sa 59, 24 odsto glasova publike, pobedila je Jelena Golubović! Nakon što ju je Čupo zaprosio, Jelena je u šoku počela da plače, a Ognjen je saopštio da je rediteljka ipak miljenica publike. Sloba Đurković je osvojio drugo mesto.

Linije su otvorene još u nedelju, a zatvorile su se u 00.45.

Gledaoci su SMS glasanjem odlučivali ko je zaslužio da postane bogatiji za 50.000 evra. Do super finala dogurali su Edin Škorić, Jelena Jovanović, Jelena Golubović, Slobodan Đurković, Ivan Marinković i Romana Panić.

Veliko finale počelo je u 21 čas na "Pink" televiziji, a na Telegrafu uživo pratite šta se dešava na imanju i u studiju.

U studio su došli svi farmeri koji su od početka učestvovali u rijalitiju.

Farmeri su potpuno spremni za super finale. Ognjen je došao u Lisović i izveo finaliste napolje.

Odbrojavanje je počelo... Za nešto više od tri sata, saznaće se ko osvaja 50.000 evra. Glasajte za svog favorita!

Nakon prvog preseka glasova, imanje je napustio Ivan Marinković. Farmer je imao 7, 77 odsto glasova, a za njim, imanje je napustila Romana sa 8,70 odsto glasova.

Finalisti su slušali i gledali poruke najmilijih, a Čupa je rekao Jeleni da je voli. Edinov tata je svima poželeo sve najbolje.

Nakon trećeg preseka glasova, imanje je napustila Jelena Jovanović, koja je zauzela četvrto mesto sa 12,53 odsto glasova. Pevačica je odmah poljubila Edina.

Ivan je u studiju objasnio ono što zanima celu naciju, zašto je ušao kao bivši muž Goce Tržan i šta oseća prema Sari.

- Jesam ušao kao bivši muž kao Goce Tržan, svestan sam. Meni se na imanju desilo nešto što nisam očekivao. Sve sam radio srcem i kako u trenutku osećam, ne kajem se ni zbog čega. Jakos am ponosan na sebe. Sara mi je definitivno obeležila boravak, šta god bude bilo, ja od toga neću pobeći. Ne zna, šta me čeka, ali želim sa Sarom da razgovaram, pa ćemo videti šta dalje - rekao je Ivan.

Nakon četvrtog preseka glasova, imanje je napustio Edin Škorić. Golubovićeva i Đurković se bore za nagradu od 50.000 evra.

Jelena Jovanović je, po dolasku u studio, rekla da iskreno voli Edina, a da su česte svađe bile uzrokovane zatvorenošću na imanju, te da je ona psovala kako bi bivšem odbojkašu pokazala šta joj kod njega smeta.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smak sveta

    31. decembar 2013 | 02:01

    Zasto se nisam rodio u Ugandi....zastoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????????

  • Sanja

    30. decembar 2013 | 21:05

    Nije niko zasluzio i hvala Bogu da se zavrsava

  • nenad mirkovic

    30. decembar 2013 | 22:24

    JG je psihopata,da mi je znati samo ko je gura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA