Srbijo, ne brini se: Tadić raspoložen pred Katar, ovako će "servirati" i Mitrogola, večeras dve asistencije!

Odličnih uvodnih 45 minuta za kapitena Srbije

  • 7
Dušan Tadić Foto: Streamja/Printscreen

Još osam dana do Mundijala, još 12 do duela Srbija - Brazil. A naša zemlja ne mora da brine, fudbaleri su nam u fantastičnoj formi! Kapiten je to potvrdio, Dušan Tadić je večeras na meču protiv Emena u Erediviziji upisao dve sjajne asistencije, kojima "rukovodi" svoju ekipu ka trijumfu na gostovanju.

Nije meč počeo najbolje po Kopljanike, ali je Tadić načinio da se sve to brzo zaboravi, pošto je nakon uvodnog vođstva Emena iz 6. minuta samo dva minuta kasnije dodao loptu do svog saigrača Keneta Tejlora, koji je imao lakši deo posla da ubaci loptu u prazan deo mreže, iako je golman "zakačio" tu loptu.

Samo 13 minuta kasnije, opet su ista dvojica fudbalera bila u akciji. Ovoga puta Duća Tadić je poslao loptu sa desne strane igrališta, a na petercu je spremno čekao Tejlor koji je glavom poslao loptu u mrežu i doneo prednost Ajaksu.

Do krja poluvremena je baš Tejlor bio asistent i to za gol Bervajna. Ali Srbija ne mora da brine, Tadić će ovako "servirati" i "posluživati" i Mitrogola, Vlahovića, Jovića i ostale naše igrače u Kataru. Budimo sigurni u to.

Video: Lalatović šokirao: Sudija mi je rekao da ima naređenje odozgo da me isključi šta god uradim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA