≫ 

Kristijano Ronaldo raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom!

Poprilično očekivano s obzirom na to šta se desilo

  • 19
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Sada je i zvanično, portugalski reprezentativac i doskorašnji fudbaler Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo raskinuo je ugovor sa engleskom ekipom, saopšteno je sa Ostrva!

Ronaldo se vratio u Mančester tokom leta prethodne godine, kada ga je želeo i Mančester siti, međutim, tada Ser Aleks Ferguson nije dozvolio Portugalcu da ode u plavi deo grada.

Kristijano je stigao, počeo je da igra kao nekada, međutim, ubrzo je počeo više da šteti ekipi, nego da pomaže. Otkako je ovog leta na mesto trenera stigao Erik Ten Hag, Ronaldo je zaseo na klupu, odakle se nije pomerao.

Sve je više ukazivalo na to da će Ronaldo otići iz kluba, a sve je eskaliralo posle njegovog intervjua, gde je najoštrije vređao svoj tim, saigrače, ali i trenera.

Nije dugo prošlo, a klub je izdao i zvanično saopštenje u kom nalaže da je došlo do raskida saradnje.

- Kristijano Ronaldo napušta Mančester i to odmah stupa na snagu. Klub mu se zahvaljuje na 145 postignutih golova na 346 mečeva u dva navrata, dok njemu i njegovoj porodici želi sve najbolje. U klubu svi ostaju fokusirani na timski napredak pod okriljen Ten Haha i nadaju se da će im to doneti uspeh na terenu - navodi klub iz Mančestera.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo se trenutno nalazi u Kataru sa reprezentacijom Portugalije na Svetskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA